Over Danielle

Het gezicht achter De Koers voor beelddenkers is Danielle Doppenberg-Waasdorp. Ik ben vertrouwd met beelddenken en dyslexie en werk graag associatief. Beelden uit de natuur en metaforen inspireren mij.

Na mijn opleiding Natuur- en landschapstechniek en Rentmeesterij werkte ik ruim 11 jaar bij het ministerie van Landbouw als projectleider en procesbegeleider. In het werk kon ik mijn eigen kwaliteiten als beelddenker en spin in het web tussen verschillende partijen kwijt. Wat ik bereikte was de verbinding tussen natuur, recreatie, overheid en burger.

In 2010 koos ik er voor fulltime te moederen en thuis te zijn voor het gezin. Omdat ik van variatie en afwisseling hou, ben ik actief op school en in de buurt. Daarnaast heb ik mij verder verdiept in beelddenken en een trainersopleiding gedaan om mensen vanuit hun kracht te laten werken.

Steeds vaker kreeg ik de vraag hoe je in je werk om kunt gaan met beelddenken en dyslexie. Hierdoor werd mijn koers helder en heb ik naast mijn gezin De Koers voor beelddenkers opgericht.