De koers voor beelddenkers

is 

BeeldDenkKracht

Beelddenkkracht is jouw eigen unieke strategie om de kwaliteiten van beelddenken in te zetten.

Beelddenken is meer dan denken in beeldden in plaats van in woorden. Beelddenkers zijn associatieve denkers. En dit heeft invloed op heel veel dingen zoals de organisatie van je werk en de manier waarop je communiceert.

Beelddenken is een verzamelbegrip van eigenschappen die bij een groot aantal verschillende “labeltjes” terug te vinden zijn. Mensen met dyslexie, a(d)hd, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid zullen zich herkennen in (stukken) van wat men beelddenken noemt. 

Voor veel beelddenkers is het fijn om hardop tegen iemand aan te praten waar je tegen aanloop, wat je frustreert en waar je juist heel blij van wordt. door hardop te denken komt de rode draad van het verhaal in beeld en vallen puzzelstukjes op zijn plek waardoor jij weer effectief aan het werk kunt en meer werk plezier hebt.

 De Koers voor beelddenkers geeft door middel van visuele procesbegeleiding inzicht en overzicht in wat er speelt. Jij vertelt je verhaal, ik luister, stel vragen en maak een praatplaat. Er komt letterlijk in beeld wat de hoofd en de bijzaken zijn. Door van je af te praten gecreëerd je ordening in de chaos. Je krijgt weer een helicopterview.  Hierdoor weet je vanzelf wat voor hulp nodig is. Na het praatplaat gesprek ga je zelf aan de slag met de inzichten die ontstaan zijn. Of ik begeleid je nog een (paar) keer met coaching via de MatriXmethode of een workshop die ik aanbied. Maar er kan ook inzicht zijn dat je een andere aanpak van begeleiding fijner vindt.  Allemaal oké. Jij hebt de regie.

Voor meer informatie over het aanbod van De Koers voor beelddenkers kun je contact opnemen met Danielle Dopppenberg-Waasdorp of kijken op de pagina werkwijze