Beelddenken, wat is dat?

Beelddenken is meer dan denken in beeldden in plaats van in woorden. Beelddenkers zijn associatieve denkers. En dit heeft invloed op heel veel dingen zoals de organisatie van je werk en de manier waarop je communiceert.

Beelddenken is een doelgerichte manier van denken. Je kijkt het liefst van een afstandje naar het grote geheel om vervolgens alle puzzelstukjes aan elkaar te koppelen.

Beelddenken is een andere manier van denken dan lineair. Bij lineaire denken analyseert men stap voor stap de uitgangspunten. Of te wel een lineaire denker begint bij het begin en een beelddenker liever bij het resultaat. In samenwerken en communicatie zorgt dit (soms) een uitdagingen.  Hoe zorg je dat je effectief samen werkt terwijl ieder zijn eigen stijl heeft. Hoe maak je 1+1=3

  • Wil je ontdekken wat beelddenken voor jou betekent?

  • Wil je ontdekken wat beelddenkkracht is?

  • Wil je tips hoe je jouw beelddenkkracht in de praktijk in kunt zetten?

Meld je dan nu aan voor de interactieve workshop beelddenkkracht door een mailtje te sturen naar Danielle@de-koers.nl de data en locatie van de eerst volgende workshops worden dan gemaild.

  • Weet je wat jou beelddenkkracht is! Wil je leren om assertief om te gaan met jou beelddenkkracht?

Dan is 1:1 coaching aan de hand van een praatplaat of via de MatriXmethode iets voor jou. Een afspraak maken kan door te bellen of te mailen.

  • Wil je meer weten over de communicatie tussen beelddenkers en lineaire denkers?

Vraag dan een workshop op maat of een 1:1 coaching aan. Bel of mail voor nadere informatie of een afspraak.